top of page

Over ons

Ellen:

De passie voor tuinieren is bij mij al vroeg ontstaan. Aanvankelijk door mijn werk voor een groot hoveniersbedrijf in Zuid Nederland en nadien in mijn baan bij een schrijver van tuinboeken. Voor mij geen groter plezier dan dagelijks in de tuin bezig zijn en te "schilderen" met de kleuren en bladvormen van mijn planten.

Hans:

Aangestoken door de passie en drive van Ellen heb ik meer en meer mijn draai gevonden in onze tuin. Ook bij ons geldt de klassieke rolverdeling. Hierin ben ik meer verantwoordelijk voor het gras, de hagen en het noodzakelijke groot onderhoud. Daarnaast fotografeer ik graag vaak en veel in onze tuin.

onze tuin

Toen wij in 2000 een terrein van 3.000 m2 kochten, waren er nog geen plannen om deze toekomstige tuin te delen met bezoekers. Het toenmalige tuinplan bestond uit een aantal tuinkamers omgeven door beukenhagen. Het zwaartepunt lag en ligt nog steeds op de diverse vaste planten borders op kleur. In 2004 kregen we de mogelijkheid om 7.000 m2 extra grond aan te kopen en toen konden we helemaal los. Sindsdien hebben we grote borders met vaste planten aangelegd, een schaduwtuin, een heesterborder, een kas en een pluktuin voor eigen gebruik. Tot de dag van vandaag breiden we uit en plannen nieuwe en andere invullingen van de tuin. Ook in 2021 zullen weer nieuwe elementen worden toegevoegd.

bottom of page