bollenspektakel

Zaterdag 1 en zondag 2 mei van 11.00 tot 16.00 uur.

Deze winter hebben wij weer duizenden bollen geplant. We hopen u deze dagen weer te kunnen begroeten en houden ons daarbij aan alle tijdens deze dagen van kracht zijnde Corona maatregelen..Kom een kijkje nemen en overtuig jezelf. Wij zijn samen open met 3 tuinen in Amersfoort en Leusden:  Het Bergje Amersfoort, Marieke Nolsen en de Hubertushof in Leusden

1-2- mei 2021

DSC_0091-001.JPG

zomer opening

Vrijdag 25 en zaterdag 26 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

We hebben er lang op gewacht, maar gaan nu pas echt weer open omdat het kan. Uiteraard met respect voor de corona Covid-19 regelgeving.Tijdens de sluiting van 2020  hebben we zeker niet stilgezeten. De lang verwachte pluktuin voor eigen gebruik is inmiddels af en bloeit volop. De dahlia's hebben andere plekken gekregen en staan echt te pronken.Onze kas heeft een face-lift gekregen en onze nieuwe ontvangstruimte is klaar. 
Kom een kijkje nemen en overtuig jezelf.

DSC_0125.jpg

 25-26 juni 2021

dahlia spektakel

Eind augustus organiseren wij samen met drie andere tuinen een mooie afsluiter van het tuinjaar. Uiteraard volgens de richtlijnen rond Covid-19.

Klik voor de details op de infoknop.

 28-29  augustus 2021

DSC_0208.JPG

Tuingroepen

Wij zijn van half april tot eind september open voor U.

Onze tuin is op afspraak te bezoeken voor groepen van minimaal 10 personen. U heeft de tuin dan voor zich alleen en krijgt indien gewenst een rondleiding. 


De entreekosten voor groepen bedragen € 5,00 per persoon.  Dit is inclusief koffie of thee met iets lekkers en natuurlijk een rondleiding.
Graag overleggen wij met u een passende datum en tijd!

Bussen kunnen op ons eigen terrein parkeren.

Let op: Op de landweg kan niet gekeerd worden.
Het beste kan de bus achteruit inrijden.