zomer opening

Vrijdag 7 en zaterdag 8 augustus van 11.00 tot 16.00 uur.

We hebben er lang op gewacht, maar gaan nu pas echt weer open omdat het kan. Uiteraard met respect voor de corona Covid-19 regelgeving.Tijdens de sluiting hebben we zeker niet stilgezeten. De lang verwachte pluktuin voor eigen gebruik is inmiddels af en bloeit volop. De dahlia's hebben andere plekken gekregen en staan echt te pronken.Onze kas heeft een face-lift gekregen en we zijn al aardig ver met het verbouwen van onze nieuwe werkruimte. Daar gaan we vanaf dit najaar alle binnenwerkzaamheden doen en de kwetsbare planten overwinteren.
Kom een kijkje nemen en overtuig jezelf.

Tuingroepen

Wij zijn van half april tot eind september open voor U.

Onze tuin is op afspraak te bezoeken voor groepen van minimaal 10 personen. U heeft de tuin dan voor zich alleen en krijgt indien gewenst een rondleiding. 


De entreekosten voor groepen bedragen € 5,00 per persoon.  Dit is inclusief koffie of thee met iets lekkers en natuurlijk een rondleiding.
Graag overleggen wij met u een passende datum en tijd!

Bussen kunnen op ons eigen terrein parkeren.

Let op: Op de landweg kan niet gekeerd worden.
Het beste kan de bus achteruit inrijden.

dahlia spektakel

Het tuinjaar 2020 ziet er anders uit dan normaal. Maar ons Dahlia Spektakel gaat door !! Eind augustus organiseren wij samen met drie andere tuinen een mooie afsluiter van het tuinjaar. Uiteraard volgens de richtlijnen rond Covid-19.

Klik voor de details op de infoknop.

 28-30  augustus 2020

  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon

Bezoekadres: Valkseweg 285 Barneveld  Tel. 0031-318-462216 Mail info@beukenhof.info